Sidekick

De slimste weg naar talent

dhl_rgb

“Ik ben erg onder de indruk van de onderzoeken van Brandchart. Door de kennis van de consultants, de leesbare rapporten en de pragmatische adviezen, kun je meteen aan de slag met de doelgroepinformatie.“

Mirjam Houthoff, Recruitment Marketing Specialist | Belastingdienst

Inzicht in de drijfveren van jouw doelgroep
Sidekick geeft je concrete inzichten in wat jouw doelgroep belangrijk vindt in werk en werkgever die je direct in kunt zetten bij het schrijven van jouw vacaturetekst. Hiermee weet jij jouw doelgroep altijd te overtuigen om bij jou te solliciteren.

De ultieme vacaturetekst
Sidekick helpt je met behulp van complexe algoritmes elke keer weer de ultieme vacaturetekst te schrijven zowel qua structuur, vorm en inhoud. Daarnaast helpt Sidekick je ook met het online maximaal vindbaar maken van jouw vacaturetekst.

E-mailtool en search engine
Sidekick beschikt over een e-mailtool die helpt je te communiceren met potentiële kandidaten en collega’s te stimuleren de vacature te verspreiden in hun netwerk. Daarnaast zoekt Sidekick automatisch online naar geschikte kandidaten op LinkedIn, Facebook en Google met behulp van de geavanceerde search engine.

Optimaal bereiken van jouw doelgroep
Is jouw doelgroep goed te bereiken via social media? En zo ja, via welke social media kanalen dan? Of kan je toch beter gebruik maken van bijvoorbeeld vaksites? En op welke jobboards kun je jouw vacature het beste plaatsen? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf stelt wanneer je een vacature gaat verspreiden. Met behulp van Sidekick selecteer je altijd de juiste wervingskanalen waarmee je jouw doelgroep optimaal bereikt!

Hypertarget jouw doelgroep
Maak gebruikt van de filters om de doelgroep die jij zoekt precies te definiëren. Zo geeft Sidekick je inzicht in de mannelijke front-end developer wonend in regio Utrecht met 1 tot 2 jaar werkervaring, in plaats van in de IT’er in het algemeen. Zo zorgt Sidekick ervoor zodat je altijd de juiste doelgroep aanspreekt voor jouw vacature.

Meer en betere kandidaten

Meer en betere kandidaten

Met Sidekick weet je met welke boodschap je jouw doelgroep het beste bereikt, hierdoor werf je meer kandidaten.

Snellere doorlooptijd

Snellere doorlooptijd

Sidekick helpt jou altijd de beste kanalen en de beste boodschap te bepalen waardoor kandidaten sneller reageren.

Hogere kwaliteit hires

Hogere kwaliteit hires

Met Sidekick weet je zeker dat je de beste kandidaat aanneemt en niet de beste sollicitant.

Efficiënter werken

Efficiënter werken

Sidekick brengt een aantal krachtige tools samen waardoor je vanuit één platform jouw werving kunt uitvoeren.

Deze organisaties werken al succesvol met onze insights

Volg de online demo geheel vrijblijvend - direct vanaf je eigen computer

Ontdek binnen 30 minuten hoe Sidekick jouw wervingssucces vergroot!

Direct aan de slag met Sidekick!

"Weten wat Sidekick voor jouw organisatie kan betekenen? Ik geef je graag alle antwoorden! Laat je nummer achter en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!"