Sidekick

Vul snel en effectief jouw vacatures in

Ben je als recruiter op zoek naar een snellere en betere manier om jouw vacatures in te vullen? Maak dan gebruik van Sidekick. Sidekick bevat jarenlange recruitment data en betrouwbare inzichten.

Jouw voordelen:
  • Snel inzicht in wat jouw doelgroep belangrijk vindt.
  • Een analyse met verbeterpunten op jouw vacatureteksten.
  • Direct versturen van de vacature naar talentpools en collega’s.
  • Via geautomatiseerde keywords direct zoeken binnen Google naar de juiste profielen.
  • Snel uitzetten van campagnes op Jobboards en relevante advertising programma’s.
Één recruitment tool voor succesvolle werving

Sidekick is het recruitment marketing platform dat recruiters in staat stelt om snel succesvol te zijn in werving. Het Sidekick platform bestaat uit vijf recruitment marketingtools die afzonderlijk of in combinatie af te nemen zijn. Je kan als recruiter altijd jouw eigen Sidekick platform bouwen gebaseerd op jouw specifieke behoeften. Sidekick stelt je in staat om in minder tijd meer en betere kandidaten te vinden voor jouw vacatures. Bekijk onderstaand de 5 afzonderlijke tools en mogelijkheden.

Wat zeggen onze gebruikers

‘ Met Sidekick heb je als recruiter alle handige tools in één dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers’

Danitscha Mahadew – Nationale Nederlanden

Betrouwbaar inzicht in jouw doelgroep

Sidekick geeft je betrouwbare inzichten in jouw doelgroep zoals wat ze belangrijk vinden in werk, maar ook over hun media gedrag (social, vacaturesites, vaksites). Op deze wijze weet jij jouw doelgroep altijd te bereiken en in beweging te krijgen voor jouw vacatures.

De ultieme vacaturetekst

Sidekick helpt je met behulp van complexe algoritmes om de perfecte vacaturetekst te schrijven per doelgroep. Op basis van meer dan 25 criteria optimaliseert Sidekick jouw vacaturetekst. Sidekick zorgt ervoor dat jouw vacaturetekst de juiste en beste sollicitanten aantrekt.

E-mail marketing tool voor referral

De Sidekick e-mail tool zorgt ervoor dat jij gepersonaliseerd met grote groepen mensen kunt communiceren. De e-mail tool stel je in staat om bijv. referral bij collega’s aan te jagen of een slimme CRM strategie voor jouw talentpools op te zetten.

Direct kandidaten vinden

Sidekick identificeert met behulp van geavanceerde algoritmes online automatisch geschikte kandidaten voor jouw vacature. Sidekick bespaart je de tijd om zelf complexe zoekopdrachten te moeten bouwen. Na het selecteren hoef je alleen nog maar de kandidaat zelf te benaderen.

Optimaal bereiken van jouw doelgroep

Met behulp van Sidekick selecteer je altijd de juiste wervingskanalen waarmee je jouw doelgroep optimaal bereikt. Het laat zien in welke mate de doelgroep verschillende kanalen gebruikt, zoals social media, vaksites en/of (niche)jobboards. Vanuit Sidekick kun je ook direct posten op 200+ kanalen.

Deze organisaties werken al succesvol met onze insights

Volg de online demo geheel vrijblijvend - direct vanaf je eigen computer

Ontdek binnen 30 minuten hoe Sidekick jouw wervingssucces vergroot!

Direct aan de slag met Sidekick!

“Weten wat Sidekick voor jouw organisatie kan betekenen? Ik geef je graag alle antwoorden! Laat je nummer achter en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!”