Brandchart Intelligence

De beste kandidaten door doelgroepgericht werven

Je hebt een vacature die je graag zo snel mogelijk met de beste kandidaat wil invullen. Je merkt echter dat je te weinig inzicht in de te werven doelgroep hebt om de vacature succesvol in de arbeidsmarkt te zetten. Zo weet je niet via welke wervingskanalen en met welke boodschap je de doelgroep kan bereiken en bewegen. Met Brandchart Intelligence krijg jij alle inzichten in een te werven doelgroep die jou in staat stellen om jouw vacatures op tijd en met de beste kandidaten in te vullen. Ben jij klaar om jouw werving data driven te maken?

Demografisch profiel

Leer de belangrijkste demografische kenmerken van de doelgroep kennen. Zo kun je efficient inspelen op de samenstelling van de betreffende doelgroep en deze effectief bereiken. Denk hierbij aan de grootte van de doelgroep, de regionale spreiding, de leeftijdsopbouw, opleidingsniveau en man/vrouw verhouding.

Werkprofiel 

Het werkprofiel geeft inzichten in wat de doelgroep belangrijk vindt op het gebied van werk. Brandchart hanteert een workdrivermodel waarin de belangrijkste drijfveren van de doelgroep zijn geclusterd in een top-5. Daarnaast krijg je inzicht in de salarisrange, de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden en de contractvormen.

Communicatieprofiel

Het communicatieprofiel leert je hoe de doelgroep zich het snelst aangesproken voelt in jouw werkgeversuitingen en vacatureteksten. Denk hierbij aan de juiste communicatiestijl en de karaktereigenschappen. Ten slotte biedt dit onderdeel de gebruikte oriëntatiekanalen. Hiermee weet je de doelgroep optimaal te bereiken.

Mediaprofiel

Vacature websites en social media zijn veel gebruikte oriëntatiekanalen voor bijna elke doelgroep. Het mediaprofiel biedt je inzichten in welke vacaturesites, (niche)jobboards en welke sociale media de doelgroep gebruikt bij het oriënteren op een nieuwe baan. Met deze inzichten kun jij de juiste kanalen (laten) aanzetten.

Wat zeggen onze gebruikers

‘ Met het Brandchart platform heb je als recruiter alle handige tools in één dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers’

Danitscha Mahadew – NN groep

Enthousiast geworden?

Kom er achter wat Brandchart Intelligence voor jouw organisatie kan betekenen!

Alle tools op één platform: Sidekick

Brandchart bestaat uit de meest geavanceerde tools die het leven van elke recruiter gemakkelijker maakt. De onderdelen zijn los af te nemen of in bundel. Bekijk hieronder de andere onderdelen van Brandchart.

Brandchart Text

Brandchart Text daagt je uit om de perfecte vacaturetekst te ontwerpen. Deze gebruiksvriendelijke tool analyseer je teksten en geeft stapsgewijs weer waar je de tekst kunt verbeteren. Sluit in je teksten naadloos aan bij je doelgroep. Leer de tool gratis kennen met een proeflicentie.

Brandchart Referral

Referral is met voorsprong het meest effectieve wervingskanaal dat je als organisatie in kan zetten. Brandchart Referral is een makkelijk te gebruiken platform (voor zowel recruiters als medewerkers) dat er voor zorgt dat referral zeer gericht en succesvol ingezet kan worden binnen organisaties.
Leer de tool gratis kennen met een proeflicentie.

Deze organisaties gebruiken Brandchart intelligence al succesvol!

0