Sidekick Intelligence

Betrouwbaar inzicht in de doelgroep

Ken je doelgroep doormiddel van haarscherpe inzichten

Sidekick intelligence geeft je betrouwbare inzichten in jouw doelgroep zoals wat ze belangrijk vinden in werk, maar ook over hun media gedrag (social, vacaturesites, vaksites). Op deze wijze weet jij jouw doelgroep altijd te bereiken en in beweging te krijgen voor jouw vacatures.

Demografisch profiel

Leer de belangrijkste demografische kenmerken van de doelgroep kennen. Zo kun je efficient inspelen op de samenstelling van de betreffende doelgroep en deze effectief bereiken. Denk hierbij aan de grootte van de doelgroep, de regionale spreiding, de leeftijdsopbouw, opleidingsniveau en man/vrouw verhouding.

Werkprofiel 

Het werkprofiel geeft inzichten in wat de doelgroep belangrijk vindt op het gebied van werk. Brandchart hanteert een workdrivermodel waarin de belangrijkste drijfveren van de doelgroep zijn geclusterd in een top-5. Daarnaast krijg je inzicht in de salarisrange, de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden en de contractvormen.

Communicatieprofiel

Het communicatieprofiel leert je hoe de doelgroep zich het snelst aangesproken voelt in jouw werkgeversuitingen en vacatureteksten. Denk hierbij aan de juiste communicatiestijl en de karaktereigenschappen. Ten slotte biedt dit onderdeel de gebruikte oriëntatiekanalen. Hiermee weet je de doelgroep optimaal te bereiken.

Mediaprofiel

Vacature websites en social media zijn veel gebruikte oriëntatiekanalen voor bijna elke doelgroep. Het mediaprofiel biedt je inzichten in welke vacaturesites, (niche)jobboards en welke sociale media de doelgroep gebruikt bij het oriënteren op een nieuwe baan. Met deze inzichten kun jij de juiste kanalen (laten) aanzetten.

Wat zeggen onze gebruikers

‘ Met Sidekick heb je als recruiter alle handige tools in één dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers’

Danitscha Mahadew – NN groep

Alle tools op één platform: Sidekick

Sidekick bestaat uit de meest geavanceerde tools die het leven van elke recruiter gemakkelijker maakt. De onderdelen zijn los af te nemen of in bundel. Bekijk hieronder de andere onderdelen van Sidekick.

Sidekick Text

Sidekick Text daagt je uit om de perfecte vacaturetekst te ontwerpen. Deze gebruiksvriendelijke tool analyseer je teksten en geeft stapsgewijs weer waar je de tekst kunt verbeteren. Sluit in je teksten naadloos aan bij je doelgroep. Leer de tool gratis kennen met een proeflicentie.

Sidekick Referral

Referral is met voorsprong het meest effectieve wervingskanaal dat je als organisatie in kan zetten. Sidekick Referral is een makkelijk te gebruiken platform (voor zowel recruiters als medewerkers) dat er voor zorgt dat referral zeer gericht en succesvol ingezet kan worden binnen organisaties.
Leer de tool gratis kennen met een proeflicentie.

Deze organisaties gebruiken Sidekick al succesvol!

Enthousiast geworden?

Kom er achter wat Sidekick Intelligence voor jouw organisatie kan betekenen!

0