Brandchart Text

De beste kandidaten door de perfecte vacaturetekst

De ultieme vacaturetekst

Je hebt net een vacature-intake gedaan en bent nu klaar om de vacaturetekst te schrijven. Je hebt alleen geen tijd en/of inspiratie om een goede vacaturetekst te schrijven. Je bent je er echter wel bewust van dat een goede vacaturetekst gaat zorgen voor meer kandidaten. Met Brandchart Text schrijf je in korte tijd de perfecte vacaturetekst. Brandchart Text analyseert jouw vacaturetekst en geeft direct verbeter tips  (op basis van meer dan 25 aspecten) voor de perfecte vacaturetekst. Ben jij klaar om al jouw vacatureteksten een magneet voor kandidaten te laten zijn?

Top-5 Workdriver

Brandchart heeft een uitgebreid workdrivermodel ontwikkeld die in kaart brengen wat de drijfveren voor de doelgroep zijn. Krijg inzicht in de workdrivers van de door jou gekozen doelgroep. Gebruik deze inzichten in de vacaturetekst zodat de doelgroep zich aangesproken voelt. De tool biedt je handvatten in de vorm van voorbeelden hoe je de workdrivers kunt vertalen.

Ons uitgebreide algoritme

Deze gebruiksvriendelijke tool bestaat uit een tekstveld waarin je je vacaturetekst kunt opstellen (of kopiëren-plakken). Het uitgebreide algoritme analyseert de tekst en biedt verbeterpunten en tips. De signaalwoorden worden gearceerd in de tekst als de tool denkt dat hier ruimte voor verbetering is. Denk hierbij aan passief taalgebruik, mannelijke en vrouwelijke woorden, taalfouten, cliché woorden en leeftijdsdiscriminatie.

Scoremodel

Uit de berekeningen van het algoritme komt een score. Onder deze score staan de verbeterpunten geformuleerd die voortkomen uit de analyse. Als je met je muis op het verbeterpunt staat komt er een bruikbare tip of trick tevoorschijn. Wanneer je stapsgewijs met deze verbeterpunten aan het werk gaat zal de score oplopen. Zo kun je toewerken naar een ultieme vacaturetekst!

Wat zeggen onze gebruikers

‘Brandchart Text dwingt me tot beknopte en heldere vacatureteksten. Ik weet doelgroepen beter te bereiken, dat merken we in de respons. Die is groter, maar vooral kwalitatief hoger’

Iwan Westdijk – Gemeente Katwijk

Enthousiast geworden?

Kom er achter wat Brandchart Text voor jouw organisatie kan betekenen!

Alle tools op één platform: Brandchart platform

Brandchart platform bestaat uit de meest geavanceerde tools die het leven van elke recruiter gemakkelijker maakt. De onderdelen zijn los af te nemen of in bundel. Bekijk hieronder de andere onderdelen van het Brandchart platform.

Brandchart Referral

Referral is met voorsprong het meest effectieve wervingskanaal dat je als organisatie in kan zetten. Brandchart Referral is een makkelijk te gebruiken platform (voor zowel recruiters als medewerkers) dat er voor zorgt dat referral zeer gericht en succesvol ingezet kan worden binnen organisaties.
Leer de tool gratis kennen via een demo.

Brandchart intelligence

Brandchart Intelligence biedt je alle inzichten die jij nodig hebt om de doelgroep effectief en efficient te bereiken. Deze tool bestaat uit vier veelomvattende onderdelen: demografische kenmerken, werkprofiel, communicatieprofiel en  mediaprofiel. 
Leer wat deze tool voor jou kan betekenen.

Deze organisaties gebruiken Brandchart Text al succesvol!

0