15

Jaar ervaring

4000+

Professionals gingen je voor

8.6

Gemiddelde beoordeling

In minder tijd meer plaatsingen realiseren

Verhoog je plaatsingsratio door betere kandidaten te vinden

''Wie de beste kandidaat heeft, heeft de klant''

Als recruitment consultant weet je dat als jij een goede kandidaat hebt, de klant vanzelf gaat komen. De vraag is dan ook hoe jij zo snel mogelijk aan de meest geschikte kandidaat gaat komen. Het antwoord hierop is de ‘on demand’ E-learnings van de Brandchart Academy.

Wij bieden 26 E-learnings aan, waaronder: Interviewvaardigheden, Search, Jobmarketing, Online posting, Vacaturetekst schrijven en andere trainingen die jou succesvol maken als recruitment consultant.

Met de E-learnings van de Brandchart Academy leer je waar en wanneer je wil. Onze E-learnings zijn er op gemaakt om jou in korte tijd zo veel mogelijk relevante kennis/vaardigheden bij te brengen.

Wil jij ook op korte termijn meer plaatsingen realiseren? Boek dan nu een van onze E-learnings.

Boek hier nu jouw E-learnings

Laden....

Geavanceerd Online Learning Platform

Bij elke E-learning van de Brandchart Academy kun je gebruik maken van ons geavanceerde Online Learning Platform. Ons geavanceerde online learning platform zorgt ervoor dat jij een rijke leerervaring krijgt. Middels diepgaande online tutorials krijg je de theorie aangereikt. Daarnaast zorgen de unieke challenges ervoor dat je met de theorie aan de slag kunt gaan en test je jouw kennisniveau met onze slimme online toetsen. Kortom alles om jou een unieke leerervaring te bieden. Het online learning platform bevat de volgende onderdelen:

  • Online tutorial van de training
  • Diverse opdrachten/challenges
  • Online toetsen
  • Community van medecursisten
  • Persoonlijke learning dashboard

Bekijk ook het filmpje voor een korte impressie van het Online Learning platform.

Enthousiast geworden over onze E-learnings?

Deze organisaties volgden al succesvol onze E-Learnings

0