15

Jaar ervaring

4000+

Professionals gingen je voor

8.6

Gemiddelde beoordeling

Brandchart Online Learning Platform

25+ E-learnings op recruitment(marketing) en employerbranding gebied

Leren waar en wanneer jij dat wil

Als recruitment(marketing) en/of employerbranding professionals wil je graag bij blijven in jouw vak. Alleen de tijd vinden om training te volgen is lastig vanwege een vaak volle agenda. Met de ‘on demand’ E-learnings van de Brandchart Academy kun jij bepalen waar en wanneer jij nieuwe kennis en vaardigheden opdoet.

Met meer dan 25 E-learnings is er altijd een trainingsthema dat past bij jouw behoefte. Elke E-learning bevat unieke en actuele inhoud en zorgt ervoor dat je op het allerhoogste niveau specifieke recruitment(marketing) en employerbranding thema’s gaat beheersen.

Bekijk en kies die E-learnings die voor jou relevant zijn

Laden....

Geavanceerd Online Learning Platform

Bij elke E-learning van de Brandchart Academy kun je gebruik maken van ons geavanceerde Online Learning Platform. Ons geavanceerde online learning platform zorgt ervoor dat jij een rijke leerervaring krijgt. Middels diepgaande online tutorials krijg je de theorie aangereikt. Daarnaast zorgen de unieke challenges ervoor dat je met de theorie aan de slag kunt gaan en test je jouw kennisniveau met onze slimme online toetsen. Kortom alles om jou een unieke leerervaring te bieden. Het online learning platform bevat de volgende onderdelen:

  • Online tutorial van de training
  • Diverse opdrachten/challenges
  • Online toetsen
  • Community van medecursisten
  • Persoonlijke learning dashboard

Bekijk ook het filmpje voor een korte impressie van het Online Learning platform.

Enthousiast geworden over onze trainingen?

Deze organisaties volgden al succesvol onze trainingen

0