Tutorial Doelgroep segmentatie opzetten

Tutorial Doelgroepsegmentatie

Hoe bouw je een doelgroepsegmentatie op?

Werkvelden, doelgroepen, vacatures. De verschillende niveaus worden vaak door elkaar gehaald door zowel collega’s als door de business. Een juiste doelgroepsegmentatie staat aan de basis van een goede wervingscampagne. Maak gebruik van doelgroepsegmentaties om de business te overtuigen en krijg ook zelf inzichtelijk in welke doelgroepen het rendabel is om de komende jaren te investeren.

In 3 stappen een doelgroepsegmentatie opzetten

Succesvol nieuwe werknemers binnenhalen valt of staat met een goede doelgroepsegmentatie. Sandor neemt je in deze korte tutorial mee wat het is en hoe je een doelgroepsegmentatie opbouwt in drie stappen. Ook behoedt hij je voor de valkuilen die er bij komen kijken.

Wil jij ook succesvol(ler) worden door rijke inzichten te creëren die zowel jou als de business helpen te overtuigen? Bekijk dan gratis deze korte tutorial en start vandaag nog met het opzetten van een effectieve doelgroepsegmentatie.

Deze tutorial is een onderdeel van de Recruitment Marketing Tutorials van de Brandchart Academy.

Vul het formulier in en bekijk direct de Tutorial Doelgroepsegmentatie.

dit vind je misschien ook interessant:

academy-home

brandchart academy

Of je nu start als recruitment (marketing) professional of al een aantal jaar ervaring hebt, wij bieden altijd een opleiding of training die bij jou past.

home-maatwerk

Doelgroeponderzoek

Door de combinatie van verschillende onderzoeksmethoden vinden wij het juiste antwoord op jouw onderzoeksvraag.

0