IMPACT MAKEN MET UITDAGENDE PROJECTEN BINNEN EEN SCALE-UP?

BACKEND DEVELOPER (Symfony / PHP)

Wij

Brandchart biedt unieke recruitmentmarketing en employerbranding oplossingen.
We maken impact met onze verschillende interactieve en data gedreven tools en het is onze missie om onze users een duurzame voorsprong te geven in de werving op de arbeidsmarkt. Wij zoeken een collega die meewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe product initiatieven en het als een uitdaging ziet om deze duurzaam te beheren. Jij hebt hierbij een integrale rol in de gehele levenscyclus van softwareontwikkeling (analyse, ontwerp, coding, testing, solving en beheer). We bieden op dit moment vier data intensieve externe tools aan en twee interne applicaties ondersteunen de externe tools. Een aantal van deze tools zijn op dit moment in eigen beheer en een aantal in beheer bij onze development partner. Je werkt naast ons product team dan ook samen met onze freelance full stack developer en developers van onze development partner.

Wie ben jij?

Jij bent een developer in hart en nieren. Als Backend Developer schrijf je strakke code, maar durf je ook een nieuwe weg in te slaan en ga je op zoek naar creatieve en schaalbare oplossingen. Jouw maandag begint goed met een lekkere kop koffie tijdens de stand-up.
In Jira loop je enkele items langs om deze naar technical requirements te vertalen en zie jij het als een uitdaging om deze user story’s uit te werken naar technische hoogstaande oplossingen in de aankomende sprint. Je sluit de dag af door de eerste technische stappen te zetten om een tool in eigen beheer te nemen. Door jou is het voor honderden HR- en recruitmentprofessionals mogelijk hun werk, makkelijker en efficiënter in te vullen. Kortom, impact maken.

Waarom jij het verschil maakt

Je kan goed overweg met de dynamiek die het met zich meebrengt om als team het maximale resultaat te behalen binnen een snelgroeiende omgeving. Daarnaast weet jij business wensen met het team te vertalen naar creatieve en duurzame oplossing om maximale toegevoegde waarde te leveren en heb je bij voorkeur ervaring met het beheren van interactieve tools of applicaties. Binnen onze stack maken we gebruik van het framework Symfony (PHP), MySQL en front-end Javascript en Vue.js. Jouw kracht zit hem met name in jouw backend expertise, maar wanneer jij het in de ontwikkelingen leuk vindt om ook full stack front-end elementen op te pakken is dit uiteraard mogelijk. We werken agile en nemen als team onze verantwoordelijkheden om tot mooie initiatieven te komen.
Dat jij ervaring hebt met Jira of je dit snel eigen kan maken helpt ons om de juiste keuzes te maken en effectief waarde toe te voegen. Hierbij draai jij je hand niet om voor een (80/20) development/ beheer combinatie.

Waarom wij het verschil maken

 • Een werkweek van 32 of 40 uur met een salaris vanaf €3800 per maand (op basis van 40 uur), afhankelijk van je ervaring. 
 • 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld. 
 • Reiskostenvergoeding. 
 • Mogelijkheid op een direct vast contract. 
 • Werken bij een snelgroeiende scale-up met ambitieuze collega’s. 
 • Een goede werk privé balans met een individueel af te stemmen kantoor- thuis werk verhouding bij ons op kantoor in Haarlem, of vanuit huis. 
 • Een telefoon en uiteraard ruim voldoende budget voor een laptop naar keuze. 
 • Een werkplek die we naar jouw wensen invullen: twee of drie monitoren? Wij regelen het voor je. 
 • Mogelijkheid om je binnen Brandchart te blijven ontwikkelen door het volgen van passende trainingen die in het verlengde liggen van jouw eigen ambities. 
 • Niet onbelangrijk, goede koffie en vers fruit op kantoor. 

Wat neem je mee?

 • Minimaal hbo werk-/denk niveau. 
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als backend developer met bij voorkeur ook ervaring met het beheren van tools/ applicaties. 
 • Minimaal 1 jaar ervaring met een PHP framework als Symfony of Laravel. 
 • Basiskennis van Javascript en JSON (API’s). 
 • Daarnaast ben je analytisch en nauwkeurig en hecht je net als wij veel waarde aan een goede samenwerking en communicatie binnen het team. 

Kennismaken?

Wil je na het lezen van deze vacature direct solliciteren upload dan nu je CV!  Heb je vragen of wil je naar aanleiding van de vacature van gedachten wisselen? Neem dan contact op met onze Head of Product Freek van der Vliet via freek@brandchart.nl of 06-8205 0096. 

Solliciteer
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
0