Coördinator Brandchart Academy

(24-32u)
Wie zijn wij?

De Brandchart Academy is dé toonaangevende opleider op het gebied van recruitment(marketing) en employerbranding trainingen en opleidingen in Nederland. Met meer dan twintig trainingen en vier opleidingen leveren wij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het recruitment(marketing) en employerbranding vak in Nederland. Naast onze open opleidingen verzorgen wij ook veel incompany trainingsprogramma’s voor zowel corporates als MKB bedrijven. Wij verzorgen onze opleidingsprogramma’s vanuit zelf ontwikkelde unieke content waarbij we ook goed na hebben gedacht over wat de beste manier is om kennis/vaardigheden over te dragen. We werken alleen met de beste trainers in ons vak en hebben een geavanceerd online learning platform dat cursisten op unieke wijze ondersteunt tijdens hun opleidingen/trainingen.

De rol

Als coördinator van de Brandchart Academy ben jij eindverantwoordelijk voor het operationele ‘reilen en zeilen’ binnen de Academy. Dit betekent dat je sparringpartner bent voor ons salesteam en hun opdrachtgevers op het gebied van de inhoud van incompany opleidingsprogramma’s. Daarnaast stuur je een pool van (externe) trainers aan die je ook verder weet uit te bouwen. Je bent ook niet bang om met je ‘voeten in de modder’ te staan als het aankomt op het plannen van opleidingsprogramma’s, beantwoorden van vragen van cursisten, het boeken van trainingslocaties, het inroosteren van trainers etc. Kortom een zeer diverse rol met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om verder te bouwen aan het succes van de Brandchart Academy.

Wat neem jij mee?

Om lekker jouw draai als coördinator van de Brandchart Academy te vinden breng jij het volgende mee:

  • Een Bachelor diploma
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een coördinerende rol.
  • Affiniteit met opleiden als product (als je ook al ervaring in opleiden hebt is dat top maar geen must).
  • Hoog energieniveau, makkelijk overzicht houdend, humor en een brandende ambitie om samen met het team het marktleiderschap van de Brandchart Academy verder uit te breiden.
  • Je bent tussen de 24 en 32 uur beschikbaar.
Wat wij jou bieden:
  • Een salaris vanaf 2.800 euro per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je ervaring
  • Veel vrijheid in wanneer en op welke locatie jij je werk doet
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Een MacBook Pro, een simkaart en een I-phone

Meer informatie of wat vragen? Bel Sandor Snoeren en hij vertelt je graag wat meer; 0636198517. Direct enthousiast? Upload dan direct je CV en je hoort snel van ons!

Solliciteer direct
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
0