IMPACT MAKEN MET EEN NIEUW TE ONTWIKKELEN PROPOSITIE?

FREELANCE FULL STACK DEVELOPER (Symfony / PHP)

Wij

Brandchart biedt unieke recruitmentmarketing en employerbranding oplossingen.
We maken impact met onze verschillende interactieve en data gedreven tools en het is onze missie om onze users een duurzame voorsprong te geven in de werving op de arbeidsmarkt. Wij zoeken een freelance collega die het als een uitdaging ziet om op projectbasis ons productportfolio te verrijken met een nieuw te ontwikkelen propositie. Vanuit jouw rol ben jij als developer in de lead om dit project te ontwikkelen van analyse, finetunen ontwerp, coding, en final testing tot deployment. Om dit project succesvol te lanceren werk je samen met ons product team en onze inhouse freelance full stack developer. Project afgerond en bevalt de samenwerking wederzijds goed? Dan gaan we graag een samenwerking aan voor de langeretermijn. Ons voornemen is om in Q4 te starten met de ontwikkeling.

Wie ben jij?

Jij bent een developer in hart en nieren. Als Full Stack Developer schrijf je strakke code en weet jij wat er nodig is om een project van deze omvang te laten slagen. Wanneer we samen aan de slag gaan om dit project te lanceren beginnen we met een scoping sessie en neemt het product team je mee in het functioneel ontwerp. In Jira zorgen we dat we het project onderverdelen in sprints en het project vanaf de fine-tuning van het ontwerp tot externe plug-ins en afhankelijkheden planmatig aan kunnen vliegen. Jij vertaalt dit vervolgens naar een gefinetuned ontwerp en hoogstaande uitwerking van de user story’s. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van complexe, interactieve en schaalbare tools voor eindgebruikers waarbij je bij voorkeur ervaring meeneemt met het ontwikkelen van software die is opgebouwd uit verschillende componenten en externe databronnen (API’s). Een intuïtief front-end design is een essentieel onderdeel van het project.

Waarom jij het verschil maakt

Je kan goed overweg met de dynamiek die het met zich meebrengt om binnen een afgebakende project scope het maximale resultaat te behalen. Binnen het project maak je gebruik van een stack bestaande uit het framework Symfony (PHP), MySQL en front-end Javascript en Vue.js en JSON (API’s koppelingen). Jouw kracht zit hem met name in jouw backend expertise, maar de front-end elementen die nodig zijn om dit project te laten slagen, daar draai jij je hand niet voor om. Binnen het team werken wij agile en nemen als team onze verantwoordelijkheden om tot mooie initiatieven te komen. Dat jij ervaring hebt met Jira is niet essentieel, dat jij je dit snel eigen kan maken helpt ons wel om dit project effectief uit te voeren is en maximaal waarde toe te voegen. 

Waarom wij het verschil maken

 • De mogelijkheid om dit project afhankelijk van jouw beschikbaarheid in een vaste bezetting in te plannen, of gefaseerd middels een aantal dagen per week. 
 • Afhankelijk van jouw ervaring en expertise een uurtarief vanaf €70 (exclusief BTW)  
 • Mogelijkheid om op projectbasis aan te blijven. 
 • Werken met uitdagende projecten binnen een snelgroeiende scale-up met ambitieuze collega’s. 
 • Niet onbelangrijk, goede koffie en vers fruit op kantoor in Haarlem. 

Wat neem je mee?

 • Minimaal hbo werk-/denk niveau. 
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Full Stack Developer met de nadruk op backend. 
 • Minimaal 2 jaar ervaring met een PHP framework als Symfony of Laravel. 
 • Kennis van Javascript en JSON (API’s). 
 • Daarnaast ben je analytisch en nauwkeurig en hecht je net als wij veel waarde aan een goede samenwerking en communicatie om projecten te laten slagen. 

Kennismaken?

Wil je na het lezen van deze vacature direct solliciteren upload dan nu je CV!  Heb je vragen of wil je naar aanleiding van de vacature van gedachten wisselen? Neem dan contact op met onze Head of Product Freek van der Vliet via freek@brandchart.nl of 06-8205 0096. 

Solliciteer
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
0