Traineeship recruitment marketing

(40u)
Wat ga je doen?

Als trainee Recruitment marketing ga jij voor de uitdaging om middels een steile leercurve het vak van recruitment marketing tot in de puntjes te gaan beheersen. Jij ondersteunt onze opdrachtgevers door middel van arbeidsmarktonderzoek, technologie implementaties en adviestrajecten om recruitment marketing op het allerhoogste niveau neer te zetten binnen een organisatie. In deze uitdagende rol is geen dag hetzelfde. Op het ene moment manage je een doelgroeponderzoeksproject en op het volgende moment implementeer je één of meerdere van de Brandchart recruitment marketing tools. Dit doe je uiteraard niet alleen maar met een jong team van gedreven professionals.

Hoe ziet het traineeship eruit?

Binnen het traineeship ga je aan de slag met de vijf belangrijkste thema’s binnen recruitmentmarketing:

 

 1. Employerbranding
 2. Doelgroepmarketing
 3. Job marketing
 4. Candidate experience marketing
 5. Referral marketing

 

Middels zogenaamde ‘tracks’ leer je binnen elk van deze vijf domeinen precies hoe jij opdrachtgevers van Brandchart perfect kunt helpen. Er zijn in totaal vier ‘tracks’ die je doorloopt.

 

 1. Theorie track: aan onze eigen Brandchart Academy volg je verschillende trainingen zodat jij op hoog niveau de vijf recruitment marketing thema’s beheerst.
 2. Onderzoek track: binnen de onderzoek track leer je hoe diverse onderzoeksprojecten (doelgroep, imago onderzoeken etc.) binnen de vijf thema’s te managen.
 3. Technology track: binnen de technologie track leer je hoe je recruitment marketing technologie bij klanten kunt implementeren en zorgen voor een maximaal gebruik.
 4. Consultancy track: binnen de consultancy track leer je hoe jij jouw opdrachtgevers via diverse adviesvormen verder kunt helpen op het gebied van recruitment marketing

 

De diverse tracks zijn een mix van online learning, in en externe trainingen, intervisie, coaching en learning on the job.

Wie zijn wij?

Brandchart is marktleider op het gebied van arbeidsmarkt inzichten, recruitment marketing technologie en trainingen. Met een klein maar sterk groeiend team helpen wij opdrachtgevers zoals Jumbo, Rabobank, Rijkswaterstaat maar ook MKB-bedrijven om maximaal succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Innovatie zowel in kennis als in technologie staat voorop binnen Brandchart. Een open werksfeer waarin persoonlijke groei ook écht voorop staat schetst naast veel humor onze cultuur.

Wat bieden wij?
 • Salaris tussen de 2300 en 2500 euro afhankelijk van de opleiding en ervaring
 • Een Macbook pro en een Iphone inclusief abonnement
 • Volledig betaald opleidingstraject
 • 25 vakantiedagen
 • Plaats- en tijdonafhankelijk werken
 • Er is een vestigingsauto aanwezig voor klantbezoek
 • Jong bedrijf dat van start-up naar scale-up beweegt
 • Jong team waarin humor een belangrijk onderdeel van ons werkplezier is
Wat vragen wij?
 • Een Bacehlor of Masterdiploma in de richting van communicatie, commerciële economie of bedrijfskunde
 • Een gezonde drive, ambitie, doorzettingsvermogen en communicatief sterk (zowel in woord als in geschrift als in de Nederlandse en Engelse taal)

Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wil je solliciteren upload dan nu je cv! Nog vragen dan bel me op 06-36198517. Ik hoor graag van je. Sandor Snoeren | Managing Director Brandchart

Solliciteer direct
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
0