Gratis Vacature tekstanalyse

Creëer de perfecte vacaturetekst

Jouw vacaturetekst heeft de meeste invloed op het succes van jouw werving. Met een goede vacaturetekst zorg je ervoor dat je in minder tijd meer en betere kandidaten kan werven. Maar een goede vacaturetekst schrijven is moeilijk zeker als je je realiseert dat er zo’n vijfentwintig aspecten zijn waarop je moet letten. Een beetje hulp bij het schrijven van een vacaturetekst is dus geen overbodige luxe.

De Vacature Analyse Tool van Sidekick is een zeer geavanceerde tool die helpt bij het schrijven van de perfecte vacaturetekst. Zo hebben we recentelijk een complex algoritme toegevoegd die analyseert of je de juiste doelgroep informatie (workdrivers) in je vacaturetekst hebt staan en dus maximaal aantrekkelijk bent.

Steeds meer recruiters/HR-specialisten ontdekken de kracht van Sidekick. Om je kennis te laten maken met wat de Sidekick Vacature Analyse Tool voor jouw werving kan betekenen geven wij nu vijftig gratis vacature analyses weg. Dien via onderstaande button eenvoudig jouw vacaturetekst in. Wij maken een gratis analyse voor je zodat jouw vacaturetekst ook snel de meeste en beste kandidaten gaat opleveren. We geven maar vijftig analyses weg dus ben er snel bij!

dit vind je misschien ook interessant:

home-tools

tools

Onze tools geven je inzichten die je direct kunt toepassen op het verbeteren van jouw arbeidsmarktcommunicatie.

academy-home

BRANDCHART ACADEMY

Of je nu start als recruitment (marketing) professional of al een aantal jaar ervaring hebt, wij bieden altijd een opleiding of training die bij jou past.

home-maatwerk

DOELGROEPONDERZOEK

Door de combinatie van verschillende onderzoeksmethoden vinden wij het juiste antwoord op jouw onderzoeksvraag.

consultancy-header

EMPLOYER BRANDING

Onze zeer gestructureerde en succesvolle methode om employer branding te managen als organisatie. Wij bieden je no-nonsense aanpak van employer branding.