Webinar: Campus recruitment opzetten in vier stappen Webinar over hoe jij in 4 stappen een succesvolle campus recruitment strategie opzet…

Webinar: Campus recruitment opzetten in vier stappen

Webinar over hoe jij in 4 stappen een succesvolle campus recruitment strategie opzet of verbetert

Steeds meer organisaties realiseren zich dat succes op de arbeidsmarkt begint bij succes op de campus. Hierbij gaat het niet alleen om werven van starters, maar ook om het goed positioneren van het werkgeversmerk voor het talent van de toekomst.

Veel organisaties worstelen echter met het succesvol opzetten van campus recruitment. Leer hoe je zonder tientallen ‘studentenborrels’ af te gaan toch succesvol bent op de campus. In dit webinar nemen we je mee in de succesformule voor het opzetten van een succesvolle en duurzame campus strategie voor jouw organisatie.

Programma webinar

Na het volgen van dit webinar ben jij tot de volgende zaken in staat:

  • Op basis van data bepalen op welke student doelgroepen jij je gaat richten.
  • Het bepalen van een propositie per student doelgroep.
  • Het opzetten van een campus communicatieplan.
  • Het meten van het succes van een campus strategie.

Q&A

Aan het eind van de webinar zullen we de meest gestelde vragen beantwoorden waar je tegenaan kunt lopen bij het opzetten van jouw campus recruitment strategie. Daarnaast is er alle ruimte om zelf vragen te stellen. Zo reiken wij je alle handvatten aan die je nodig hebt om een ijzersterke campus strategie te bouwen.

Over de spreker

Sandor Snoeren heeft inmiddels meer dan twintig jaar ervaring in recruitment(marketing) en employer branding. Vanuit een sterk besef dat campus recruitment voor bijna alle organisaties van groot belang is ontwikkelde Sandor diverse campus recruitment methoden. Deze methoden bracht Sandor bij diverse organisaties succesvol in de praktijk.

Neem hier een kijkje op zijn LinkedIn.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 25 mei
Tijd: 15:00
Voor wie: Deze webinar is toegankelijk voor corporate (campus)recruiters, recruitment marketeers en recruitment managers. Val je niet binnen deze doelgroep, dan zien we je graag bij de volgende webinar.
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname van dit webinar.

👇 Schrijf je via onderstaand formulier in voor de webinar.