Top 5 werkfrustraties van de Nederlandse Beroepsbevolking

Top 5 werkfrustraties van de Nederlandse Beroepsbevolking

Blijere werknemers door het verminderen van administratieve lasten

Een baan zonder frustraties, dat klinkt als een droom toch? Waar de één zich ergert aan de grote hoeveelheid vergaderingen, irriteert de ander zich aan ongemotiveerde collega’s en onderwaardering.

Waneer je als recruiter inzicht hebt in de werkfrustraties kun je hierop inspelen in de vacaturetekst. Worden repeterende werkzaamheden gezien als een grote frustratie, maar is er binnen de functie sprake van veel afwisseling, dan kun je dit benadrukken in de vacature. Ben je werkzaam in HR? Dan kun je kijken naar welke maatregelen je kunt nemen op de werkvloer om de problemen te verlichten, of zelfs op te lossen, waardoor je je medewerkers langer behoudt.

Top 5 werkfrustraties
Wij hebben onderzoek gedaan naar de grootste werkfrustraties onder de Nederlandse Beroepsbevolking. Aan dit onderzoek deden 9.600 respondenten mee. Aan de hand van dit onderzoek hebben we de grootste werkfrustraties voor jou op een rij gezet. Benieuwd naar de top 5 werkfrustraties van de Nederlandse Beroepsbevolking? Download dan de infographic via het formulier op deze pagina.

 

Benieuwd naar de top 5 werkfrustraties van de Nederlandse Beroepsbevolking? Download dan onze infographic!

dit vind je misschien ook interessant:

header-sidekick

sidekick

De Slimste weg naar talent. Meer en betere kandidaten werven met behulp van haarscherpe inzichten in jouw doelgroep.

academy-home

brandchart academy

Ontwikkel jezelf als recruitment of employer branding professional. wij hebben een opleiding of training die bij jou past.

home-maatwerk

Maatwerk?

Heb je een specifieke vraag die niet beantwoord wordt door onze tools? Voor iedere tracker bieden wij ook maatwerkonderzoek aan.

0