Werkwijze

Wanneer wij onderzoek doen, dan doen wij dit altijd op basis van ons belangrijkste uitgangspunt: onze opdrachtgevers moeten iets in handen krijgen waarmee zij daadwerkelijk het verschil kunnen maken in het aantrekken van toptalent voor hun organisatie. Om dit te realiseren hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld.

Inzicht

Wij hebben diverse innovatieve onderzoeksmethoden ontwikkeld waarmee we jou haarscherpe en betrouwbare inzichten kunnen geven in de arbeidsmarkt of in jouw werkgeversmerk. Zo geven we jou een voorsprong op de arbeidsmarkt. Wij combineren onderzoeksmethoden zoals social surveying, interviews, deskresearch en online analyses om tot haarscherpe inzichten te komen. Wij sturen hierbij altijd sterk op de betrouwbaarheid van onze onderzoeken. Omdat onze inzichten de basis zijn voor een succesvolle arbeidsmarktstrategie, zorgen wij er altijd voor dat jij als organisatie op een sterk fundament kunt bouwen.

2578125-512
2578125-512

Inzicht

Wij hebben diverse innovatieve onderzoeksmethoden ontwikkeld waarmee we jou haarscherpe en betrouwbare inzichten kunnen bieden in de arbeidsmarkt of in jouw werkgeversmerk. Zo geven we jou een een voorsprong in de arbeidsmarkt. Wij combineren onderzoeksmethoden zoals social surveying, interviews, deskresearch en online analyses om tot haarscherpe inzichten te komen. Wij sturen hierbij altijd sterk op de betrouwbaarheid van onze onderzoeken. Omdat onze inzichten de basis zijn voor een succesvolle arbeidsmarktstrategie, zorgen wij er altijd voor dat jij als organisatie op een sterk fundament kunt bouwen.

473629-512

Actie

Onderzoek doen wordt door ons nooit gezien als een doel op zich, maar als een middel. Onderzoek moet worden gebruikt om een sterke positie te creëren op de arbeidsmarkt, of dit nou op vacatureniveau is of op overall werkgeversniveau. In onze rapporten vind je dan ook geen verzameling van grafieken, cirkeldiagrammen en datasets, maar toepasbare inzichten die je direct in kunt zetten om het verschil te maken op de arbeidsmarkt. Vanuit ons eigen Recruitment Marketing Model helpen wij jou in onze rapporten door inzichten direct te vertalen naar concrete acties.

473629-512

Actie

Onderzoek doen wordt door ons nooit gezien als een doel op zich, maar als een middel. Onderzoek moet worden gebruikt om een sterke positie te creëren op de arbeidsmarkt, of dit nou op vacatureniveau is of op overall werkgeversniveau. In onze rapporten vind je dan ook geen verzamelingen van grafieken, cirkeldiagrammen en datasets, maar toepasbare inzichten die je direct in kunt zetten om het verschil op de arbeidsmarkt te maken. Vanuit ons eigen Recruitment Marketing Model helpen wij jou in onze rapporten door inzichten direct te vertalen naar concrete acties.

Resultaten

De onderzoeken die wij doen zijn altijd resultaatgericht. Hiermee bedoelen we niet dat we een kwalitatief goed rapport opleveren, want dat beschouwen wij als normaal. We bedoelen hiermee dat onze rapporten altijd bijdragen aan concrete en meetbare verbeteringen op het gebied van een goede naam op de arbeidsmarkt, het sneller aantrekken van meer en beter toptalent en het langer behouden van dit talent. Alles wat wij voor onze opdrachtgevers doen met is te verbinden aan deze resultaten. Deze resultaten fungeren als onze stip aan de horizon.

211643-512
211643-512

Resultaten

De onderzoeken die wij doen zijn altijd resultaatgericht. Hiermee bedoelen we niet dat een we een kwalitatief goed rapport opleveren, want dat beschouwen wij als normaal. We bedoel hiermee dat onze rapporten altijd bijdragen aan concrete en meetbare verbeteringen op het gebied van een goede naam op de arbeidsmarkt, het sneller aantrekken van meer en beter toptalent en het langer behouden van dit talent. Alles wat wij voor onze opdrachtgevers doen met is te verbinden aan deze resultaten. Deze resultaten fungeren als onze stip aan de horizon.