Whitepaper invloed van employer branding op het werkgeversmerk

De invloed van employer branding op het werkgeversmerk

Download onze whitepaper om te weten hoeveel invloed employer branding op het werkgeversmerk heeft.

In deze whitepaper lossen wij de black box rondom het werkgeversmerk van een organisatie op.  We investeren massaal in employer branding, maar werkt dit wel? Heeft employer branding een positieve invloed op het werkgeversmerk? Een andere vraag is hoe groot is de invloed het corporate merk op het werkgeversmerk? Op basis van deze vragen hebben wij onderstaande onderzoeksvraag opgesteld:

Helpt employer branding in het creëeren van een positief werkgeversmerk?

Middels een onderzoek onder 15131 respondenten hebben wij het antwoord op bovenstaande onderzoeksvraag onderzocht. In deze whitepaper delen wij de resultaten van deze analyse. De resultaten van deze analyse kunnen gebruikt worden om de bijdrage van employer branding zwart op wit te krijgen.

Wil jij weten hoe de jouw doelgroepen over jouw werkgeversmerk denken ? Dan is onze tool Imago Tracker wellicht iets voor jou! Lees hier meer over Imago Tracker en vraag, geheel vrijblijvend, een demo aan!

Download de whitepaper ‘De invloed van employer branding op het werkgeversmerk’

Benieuwd hoe employer branding jouw werkgeversmerk beïnvloed? Download de whitepaper!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:

imago-tracker-header

Imago Tracker

Realtime inzicht in jouw arbeidsmarktimago. Een effectieve arbeidsmarktstrategie aan de hand van realtime inzicht in jouw arbeidsmarktimago.

academy-home

brandchart academy

Ontwikkel jezelf als recruitment of employer branding professional. wij hebben een opleiding of training die bij jou past.

home-maatwerk

Onderzoek

Diepgaande inzichten in jouw employer brand en arbeidsmarkt doelgroepen.

0